13 Νοε 2011

Οδηγίες για την εγγραφή σας στο ιστολόγιο.

Αφού λάβετε το e-mail από την κ. Κώττη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που της έχετε δώσει, πατήστε στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης που θα βρείτε μέσα στο μήνυμα που λάβατε.

To μήνυμα που λάβατε θα έχει περίπου το εξής περιεχόμενο:

Ο χρήστης vkotti του Blogger σάς προσκάλεσε να συμβάλλετε στο ιστολόγιο: "Ταξιδεύω" στην Ευρώπη.
Για να συμβάλετε σε αυτό το ιστολόγιο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:
http://www.blogger.com/i.g?inviteID=3884357011419075821&blogID=8057815766085743160
Θα πρέπει να συνδεθείτε με Google λογαριασμό για να επιβεβαιώσετε τη λήψη της πρόσκλησης και να αρχίσετε να δημοσιεύετε αναρτήσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Εάν δεν έχετε Google λογαριασμό, μπορείτε να τον δημιουργήσετε σε λίγα λεπτά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Blogger και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.blogger.com.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το σύνδεσμο με τη διεύθυνση που αναγράφεται μέσα στο e-mail που λάβατε και στη συνέχεια να δημιουργήστε ένα Google λογαριασμό, αν δεν έχετε ήδη. Για το λόγο αυτό θα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1.Επισκεφθείτε τη σελίδα http://accounts.google.com και πατήστε στο σύνδεσμο .
2.Ως τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα δηλώσετε την e-mail στο οποίο σας στάλθηκε η πρόσληση για να συμμετέχετε στο blog.
3.Επιλέξτε ένα κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε τον.
4. Επαληθεύστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα.
5. Επιλέξτε το κουμπί Συμφωνώ. Δημιουργήστε το λογαριασμό μου.
6. Αν ακολουθήσατε σωστά όλα τα βήματα θα μπορέσετε να συνδεθείτε στο blog με το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που δηλώσατε.
7. Δοκιμάστε να συνδεθείτε στο http://1lyk-eurotravel.blogspot.com πατώντας στο σύνδεσμο "Σύνδεση" που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας, ακριβώς δεξιά και κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.